Södra Wixens FVOF

Annons

 Ydre


Välkomna till ett semesterhus som ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske. Det går att hyra båt och motor på plats av ägaren.

Här bor ni nära naturen och kor betar en bit från huset. Utsikt mot sjön från balkongen.
En inglasad altan finns så ni kan njuta, även fast det är lite dåligt väder. Vi vill åka till en badplats ligger Lidens bad som är långgrunt bara 3 km bort.Vill ni göra utflykter är det 26 km till Eksjö där ni kan besöka den gamla Trästaden och gå i mysiga gränder.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Österås/Bruzaholm


Semesterhus med högt och vackert läge med utsikt över Byasjön. Ängar och skog omger huset och ni har endast ett par hundra meter ner till sjön där också båten som ingår, ligger.

Byasjön erbjuder bra fiske och i närheten finns också möjlighet till ädelfiske. Vill ni bada är det ca.
2,5 km till en långgrund sandstrand. Huset ligger nära många sevärdheter och attraktioner. Det är endast en dryg halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld och Vimmerby.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rörvik


: Här bor ni naturskönt och lugnt med sjön på 800 m avstånd där båten som ingår ligger och där ni fiska och bada. Tänk att få starta en morgon eller avsluta kvällen med ett härligt dopp i sjön.

Annat avkopplande är att ta en skön vandring i skogen och vid säsong, plocka både svamp och bär. Semesterhuset ligger på samma tomt som S30172, med en avskild del på baksidan av trädgården.
Här har ni nära till både Jönköping och Växjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till en stuga bara 35 minuter från Jönköping. Här kan ni bo på er sommar semester eller på sportlovet.

Öppet året om i stugbyn Yxenhaga. I stugan finns tvättmaskin och gratis Wi-Fi.
Vill man ta det lugnt i stugbyn finns det kanot och roddbåt att hyra. Det går även att köpa fiskekort i receptionen. Flera grillplatser finns det i stugbyn och även bastu finns för den som vill svettas.Åker ni hit på vintern och vill åka skidor finns Isaberg bara 64 km bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lekeryd


Ett rymligt semesterhus där det finns plats för den stora familjen eller två familjer som vill umgås på sin semester eller under skollov. 130 m till sjön Ylen där det finns bord och stolar för den som vi äta lunch.

Välkomna till semesterhuset i Lekeryd som ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. I detta stora hus finns plats för den stora familjen eller två familjer som vi umgås på sommarsemester eller under jul, nyår, påsk, höst och sportlov.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Njut av er semestern i mysiga Yxenhaga stugby. I denna stuga får man även ta med sig sina husdjur.

Här kan ni gå långpromenader med hunden i skogen som ligger precis vid stugbyn. Har man tur kan man möta en älg.
I stugan finns tvättmaskin och fri Wi-Fi. Microvågsugn och vanlig ugn kan ordnas om ni kontaktar stugbyn innan ankomst. Stugorna ligger fint med närhet till sjö och fiske. Roddbåt och kanot kan hyras på plats.
Vill ni åka på älgsafari ska ni besöka Skullaryd Moose Park.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Vackert belägen röd stugby i Yxenhaga bara 45 km från Jönköping. Till denna stuga får även katten eller hunden följa med på semestern.

Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort. Det går även att hyra kanot och roddbåt om ni vill åka en tur på sjön och kanske fiska.
I stugan finns tvättmaskin och fritt internet Wi-Fi. Microvågsugn och vanlig ugn kan ordnas om ni kontaktar stugbyn innan ankomst.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rörvik


Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö. Stor lummig trädgård med flera fruktträd.

Besök gärna Vrigstad Älgpark. Kräftfiske är ej tillåtet Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö.
Stor lummig trädgård med flera fruktträd. Besök gärna Vrigstad Älgpark.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Yxenhaga I Hok 45 km från Jönköping. Stugorna ligger fint nära vattnet.

Här kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske. Här kan flera familjer bo nära varandra och njuta av sin ledighet.
Det finns gratis internet Wi-Fi i alla stugor. I stugbyn finns den en reception där man kan köpa fiskekort. Fiskespön går att hyra på plats. Även båt med åror och kanot kan hyras på plats.
Det finns en tennisbana på området. Stugbyn har ca 70 stugor på området.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hok/Yxenhaga

Linnesjön (Skillingaryd)
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Rusken
Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.