På iFiske betalar med hjälp av Swish, VISA, MasterCard eller Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank). Det finns också möjlighet att betala via faktura på 14 dagar, eller via Paypal. Efter köp levererar vi fiskekortet direkt inom ett par minuter både som ett SMS (tillval) och som ett eMail. Då kommer det också bli synligt i appen, under förutsättning att ni loggat in i appen och på hemsidan kopplat ert användarkonto till samma mobilnummer och/eller epostadress som finns på fiskekortet.

Du behöver inte vara inloggad eller ha ett användarkonto för att handla av oss.

  • Betalningar via Swish är direktbetalningar från er (svenska) bank. För mer information, se www.getswish.se 
  • Betalningar via Svea Ekonomi är direktbetalningar från ert betalkort eller bank. För mer information, se www.svea.com
  • Betalningar via Paypal är direktbetalningar från ert kort eller paypal-konto. För mer information, se www.paypal.se. En betalningsförmedlingsavgift på 19 kr inkl moms tillkommer.
  • Betalningar via faktura sker i samarbete med KLARNA. Vi köp på Klarna behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått dina varor. Vi epostar dig en faktura direkt efter köp och betalningstid är alltid 14 dagar. En fakturaavgift á 9 kr tillkommer.
  • Vid köp via SMS hanteras betalningen av Cellsynt och därefter av respektive mobiltelefonoperatör och betalas via telefonräkningen.

Villkor för t.ex. ångerätt mm finns beskrivna i iFiskes användar- och köpvillkor. (Dokument JAB18004)

Trygg eHandel

Jighead AB (iFiske.se) är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

iFiskes certifikat hittas på http://www.tryggehandel.se/butik/1369

 Din varukorg är tom.