Ta chansen och bli guidad av en professionell Guide med många års erfarenhet! Att anlita en fiskeguide är idag mer än att bara ha med en person som vet "var fisken står".
Under den guidade tiden har du möjlighet att lära dig så mycket mer och ha en riktigt trevlig tid vid älven, ån, bäcken, sjön eller vid havet.


Lär dig t.ex. grunderna inom en fisketeknik eller förbättra dig under handledning av en instruktör för att lära dig de mer avancerade teknikerna och metoderna. Du kan också lära dig hur du skall använda dina beten på smartaste sätt, hur man läser vatten, var du hittar fisken, hur du skall drilla och hur du behandlar fisken när du skall sätta tillbaka den igen.

Många guider har specialiserat sig på ett visst område, eller en vissa fisketeknik. Tag chansen och lär dig om flugfiskets olika former och tekniker samt Harling, Jerkbait, Vertikalfiske, Spinnfiske, Havsfiske och Trolling...

Välj en region

Dalarnas län (1 st)
Stockholms län (3 st)
Örebro län (1 st)
Södermanlands län (2 st)
Västra Götalands län (2 st)
Norrbottens län (5 st)
Östergötlands län (1 st)
Kalmar län (1 st)
Hallands län (3 st)
Västerbottens län (3 st)
Skåne län (2 st)
Uppsala län (2 st)
Västernorrlands län (1 st)
Fiskeguiderna och instruktörerna presenteras av iFiske i samarbete med 'Fishingguide in Sweden' som är en Guidepool för fiskeguider och instruktörer i Sverige.

För dig som fiskar är det Kvalitetssäkring att dessa guider följer gällande lagar och förordningar, har en ekologisk grundsyn och erbjuder bra mottagning och service! För att fråga en guide om något eller skicka en förfrågan om bokning, ta kontakt med dem vi deras mejl eller telefon i deras profil.

Är ni i behov av guide och instruktör i andra delar av landet kan ni ta kontakt med Fishingguide In Sweden så hjälper vi er. Är du Fiskeguide och Instruktör och vill synas här? Kontakta Fishingguide In Sweden för mer information.

Fiskeguide / Instruktör


 

 Din varukorg är tom.