Du som är kund till iFiske kan kontakta oss på olika sätt. För oss är det viktigt att vi erbjuder en hög grad av tillgänglighet även utanför kontorstid. Den här information är till för att hjälpa dig att hitta det kontaktsätt som passar dig bäst.

OBS: Vi på iFiske är en återförsäljare av fiskekort. Vi är inget fiskevårdsområde, fiskevattenägare eller markägare. 

Jighead AB är bolaget bakom tjänsten iFiske som drivs av personer som både är kunniga entreprenörer och själva är fritidsfiskare. Vi började redan 2001 med digitala fiskekort.och är idag är vi marknadsledande inom området. Vi utfärdade år 2018 över 140 000 fiskekort. Vår vision har sedan starten varit att underlätta för fritidsfiskare att köpa fiskekort och hitta information om fiskevatten - därav vår slogan “Enklare Fiskekort!”. På både vår hemsida och i vår app för smartphones visas information om fiskevatten, kartor, fångstrapporter, fiskbestånd, priser, fiskeregler, m.m.

 

 

 

Saknas just det vattnet DU önskar på iFiske?

"Det vore så bra om ALLA vatten fanns med hos er" är nog en av de vanligaste kommentarerna vi får på iFiske. Om det bara hade varit så enkelt att centralt ansluta dessa hade ingen varit gladare än oss. Tyvärr är det inte riktigt så enkelt...

På iFiske betalar med hjälp av Swish, VISA, MasterCard eller Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank). Det finns också möjlighet att betala via faktura på 14 dagar, eller via Payson. Efter köp levererar vi fiskekortet direkt inom ett par minuter både som ett SMS och som ett eMail. Då kommer det också bli synligt i appen, under förutsättning att ni loggat in i appen och på hemsidan kopplat ert användarkonto till samma mobilnummer och/eller epostadress som finns på fiskekortet.

Dokument-ID: JAB18004, Version 4.0, 2018-04-20

(Dessa villkor gäller för konsumenter, ej att förväxlas med iFiskes tjänsteavtal för anslutna organisationer eller handlare. Version 4 är utökad med förtydligande i samband med införandet Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018)

Tack för att du använder iFiskes tjänster, här kan du handla fiskekort och relaterade produkter från våra anslutna organisationer ("partners") samt göra fiskerapporter på ett säkert och smidigt sätt. Vi är måna om att behandla dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt och erbjuda er hög tillgänglighet på våra tjänster. Detta dokument beskriver våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy.

Välkommen till landets ledande tjänst för digitala fiskekort!

Vi är specialister på hantering av digitala fiskekort och fångstrapporter. Digitala fiskekort, också kallade online-fiskekort eller e-fiskekort säljs via Internet, SMS eller av återförsäljare. De innebär väsentligt underlättat administration och har stora miljömässiga fördelar.

 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se