Jesper Ljungberg (Fiskeguide / Instruktör)

 
Jesper Ljungberg

Jesper Ljungberg 43 år ifrån Falkenberg. Jobbat som fiskeguide och kastinstruktör till och från sedan år 2000.

Driver guide och kursföretaget ”Fiskeguide i Falkenberg” där jag håller kurser och föredrag, guidar, arrangerar event med mera, mest med fokus på flugfiske.

”I love fishing” brukar jag inleda mina föredrag med, och det bär jag verkligen med mig i mitt fiske, gillar att tänka och fiska effektivt när jag fiskar, för att lyckas med de lilla extra.

Har fiskat i hela mitt liv, både spinn, mete och flugfiske. Började flugfiska 1994, fick då min första lax på fluga, sedan var man fast. Under mitten av 2000-talet fiskade jag över 200 dagar om året.
Spinnfisket dominerade i början, sedan fastnade jag för havsfisket i Lofoten under många år. Men senaste 15 åren har det nästan enbart varit flugfiske för min del.
Mina favoriter nu för tiden är helt klart mina hemmavatten Ätran och Högvadsån, Mörrum och Emån som jag besöker flera gånger om året och kustfisket efter havsöring.
Fiskar dom flesta arter på fluga, med allt från lätt enhands till tvåhands fiske, men brinner lite extra för lax, havsöring och regnbåge.
2016-2018 ingick jag i ProTeam Scierra Sweden.
Men från säsongen 2019 har jag fått den stora äran att tillhöra Guidelines Powerteam och fiska med deras grymma flugfiskeprodukter.
Så är ni sugna på att testa min passion ihop med mig så är ni välkomna till mina guidningar och kurser.

Tight lines
Jesper Ljungberg


Fakta

NamnJesper Ljungberg
FiskevattenÄtran, Högvadsån, Falkenbergs kusten, sjöar och åar i och omkring Falkenberg, östkusten och diverse andra vatten i södra Sverige
FöretagFiskeguide i Falkenberg
SäsongerMars – Dec (beroende på arter)
FrilansguideJa!

Språkkunskaper

 English (Engelska / Englisch)Avancerad
 Svenska (Swedish / Schwedisch)Modersmål

Fisketekniker

Spinnfiske
Flugfiske (Enhand)
Flugfiske (Tvåhands)

 Kontaktinformation

 Mobilnummer: +46(0)705616023
Gå till hemsida →
Facebook →
Instagram →

 KartaKontaktformulär

 Din varukorg är tom.