Kevin Simesson (Fiskeguide / Instruktör)

 
Kevin Simesson

Kevin Simesson heter jag och erbjuder er guidning här i Södra Sverige efter Havsöring & Regnbåge i första hand där även andra fiskarter kan erbjudas så som Makrill, horngädda,abborre, gädda och Lax mm.

Jag erbjuder även guidning i olika Put and Take paradis och anordnar även event med upp till 16 personer på olika regnbågs camper i Sverige där vi då fiskar efter Regnbåge, Gullspångslax och Röding.

Jag erbjuder även flytringsfiske, flugkastkurser samt flugbindningskurser.

Jag började fiska 1981 med både spinn och fluga där flugfisket kommit i första hand dom senaste 20 åren men har nu på senare år tagit upp spinnfisket igen.
Jag har fiskat på lite olika ställen runt om i världen så som Alaska Kodiak iland, Sverige, Norge, Danmark, Thailand, Karibien mm och har även nu börjat planera in resor till exempelvis:
Bosnien för fiske i det kända paradiset Ribnik/Pliva för fiske efter Grov Harr & Brunöring och kommer anordna fiske resor till andra fiskeparadis runt om i världen.

Jag håller även i event längs Skåne kusten som heter Havsörings Dax som jag anordnat i 5 år och detta erbjuder jag från 1 Januari och fram till siste September.
Jag har jobbat som säljchef/Pro team leader för ett danskt flugfiske företag fram till 2018 där jag efter detta provade på med att jobba som säljare i en sportfiske butik, jag var ansvarig för flugfiske avdelningen, nu jobbar jag som Säljchef & Pro Team Leader där jag även är ansvarig för marknadsföringen på de sociala medierna för J:son Match’n Catch i Sverige!

Jag är en väldigt positiv 52 åring och har genom åren skaffat mig stor erfarenheten inom fisket som alltid varit min hobby!
Ni kan känna er väldigt trygga och kommer få uppleva en fantastisk och rolig tid med mig som er guide, målet är att ni får 100% service, en guidning där ni blir mer än nöjda och så klart fisk på kroken!

Jag utgår från Jonstorp i Skåne som ligger på Kullahalvön i Skälderviken.där ni även kan övernatta på olika bed and breakfast ställe som jag hjälper er med om ni behöver det.

Uthyrning av fiske redskap samt mat för dagen kan anordnas.

För mer info så kontakta mig på
mail: kevinsimesson@gmail.com ,
tele: +46 735 444851
Hemsidan: expertfiske.com

Mvh Kevin Simesson


Fakta

NamnKevin Simesson
FiskevattenSyd/Västkusten Åar, Sjöar och Put and Take vatten i Sverige & Danmark.
FöretagExpertfiske
SäsongerÅret runt
FrilansguideJa!

Språkkunskaper

 English (Engelska / Englisch)Avancerad
 Svenska (Swedish / Schwedisch)Modersmål
 српскохрватски (Serbokroatiska / Serbo-Croatian)Modersmål

Fisketekniker

Spinnfiske
Flugfiske (Enhand)
Mete

 Kontaktinformation

 Mobilnummer: +46(0)73-5444851
Gå till hemsida →
Facebook →
Instagram →

 KartaKontaktformulär

 Din varukorg är tom.