Ormlången-Västgutens FVF

  • Kvällsfiske.
 

Ormlången, Flaten, Börgölsån mfl

  Östergötlands län / Finspång kommun.

Ormlången-Västgutens Fiskevårdförening består av två lite större sjöar där du förutom gädda och abborre även kan fiska efter gös (Ormlången och Flaten) Västguten har skönt klart vatten som lämpar sig bra att bada i. I dessa båda sjöar finns möjlighet att ta med sin egen båt då det finns några ställen där man lätt kan sjösätta.
Föreningen har även tillgång till trolska skogsjöar där man kan smyga fram bland gran och fur och kanske lura någon härlig matabborre till hugg.
Länstyrelsen upprättar just nu Ormlångenskogens naturreservat i just sjön Ormlången. Som kanotled är detta vattensystem perfekt då det inom själva naturreservatet skall ställas i ordning två grill och rastplatser. Att få vistas och fiska i denna fantastiska del av Sverige gör det hela till ett äventyr och en upplevelse för hela familjen och väl värt att lösa ett fiskekort för.Välkommen till Ormlängen-Västgutens Fiskevårdsförening. Föreningen förvaltar:
Ormlånge, Flaten. Börgölsån upp till Börgöl, Västguten, Stora och Lilla Maltsjön, Bjursjön, Grässjön, Stensjön, Hemsjön och del av Björkesjön.

 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 17 år.
 Endast i sällskap med en målsman/vuxen/person som har giltigt fiskekort (på dennes kvot)
 

Ormlången-Västgutens FVF

En fiskevårdsförening som säljer fiskekort till utomstående.Vi har ett par större sjöar och ett koppel småsjöar. Vi bedriver fiskevårdåtgärder genom inplantering av gös. Vi har en styrelse och kontinuerliga möten och ett årsmöte om året. Full demokrati och transparens för föreningens medlemmar.

Kundnummer: 992, Område: 947.

Kontaktpersoner

Gunnar Johansson
070-301 01 15


  

Fiskeområden i närheten av Ormlången-Västgutens FVF

Lillskiren, Dovern och Näfssjön m fl vatten
Hunn, Erstorpesjön, Frogetorpesjön m fl vatten
Tisnaren
Glan
Kalefjärden i Tisnaren

Anslutna fiskeområden i Östergötlands län
 Din varukorg är tom.