Fiskerapport Storsaivis Suobbat FVOF #367758

07-01  Hans Hansson
 Fiskemetod:Flötestrolling
 Bästa bete:Wobbler liten (0-10 cm)
 Storsaivis Suobbat
 • 2 st Harr  på totalt 981.0 kg, Snittvikt 490.48 kg.  "Vattentemperatur 22 gr första dagen 1/7, 19 gr den 2/7. Inga små harrar nappade !?. Det finns gädda i Suobbat! Fick även en abborre på 350 gr."
 Storsaivis Suobbat

Vädret denna dag, 2023-07-01

Klockslag 01:00 05:00 08:00 10:00 13:00 16:00 19:00 22:00
Temperatur10.4°C12.9°C16.7°C18.4°C19.9°C19.2°C15.7°C9.9°C
Väder
Klar himmel

Några moln

Några moln

Molnigt

Molnigt

Spridda moln

Spridda moln

Några moln
Molnighet7%18%21%59%68%45%37%11%
Lufttryck1007 hPa1006 hPa1003 hPa1002 hPa1000 hPa999 hPa1000 hPa1001 hPa
Vindstyrka1.7 m/s2.3 m/s3.1 m/s3.6 m/s4.2 m/s5.4 m/s5.6 m/s4.5 m/s
Vindriktning

NNÖ (41°)

NÖ (55°)

NÖ (47°)

NÖ (51°)

NÖ (45°)

NÖ (49°)

NNÖ (38°)

NNÖ (44°)
Luftfuktighet84%68%52%44%36%36%47%58%
Väderdata från OpenWeatherMap

Fiskerapporter, Storsaivis Suobbat FVOF

08-04  Krister Fransman
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Torrfluga
 Storsaivis Suobbat
 • 5 st Harr  på totalt 1.1 kg, Snittvikt 0.21 kg.  "Took one. C&R 4."   (  Återutsatt!)
07-09  Wilma Kants
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 Storsaivis Suobbat
 • 1 st Harr  på 1.1 kg.
 • 1 st Harr  på 0.7 kg.
06-03  Roger Carlsson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 Storsaivis Suobbat
 • 5 st Gädda  på totalt 3.0 kg, Snittvikt 0.60 kg.  (  Återutsatt!)
04-15  Harri Shemeikka
 Fiskemetod:Ismete
 Bästa bete:Balanspirk
  "Suobbat, no fish at all. Didn't even show up on the sonar. Storsajvis, small perch and roach."
  Storsaivis Suobbat
 • Ingen fisk
04-11  Fanny Pavasson
 Fiskemetod:Pimpel
 Bästa bete:Maggot
 Storsaivis Suobbat
 • 4 st Abborre  på totalt 1.6 kg, Snittvikt 0.40 kg.
04-04  Tommy Rönntoft
 Fiskemetod:Pimpel
 Bästa bete:Räka
 Storsaivis Suobbat
 • Ingen fisk
04-04  Lotta Rönntoft
 Fiskemetod:Ismete
 Bästa bete:Räka
 Storsaivis Suobbat
 • Ingen fisk
 Din varukorg är tom.