Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Välkommen till iFiske!
Här hittar du fiskekort till tusentals vatten över hela Sverige.
Sök fiskevatten och köp fiskekort
Betala online och få fiskekortet via SMS, ePost och app.
Enklare fiskekort!
Alltid öppet, flera betalningsalternativ, direkt leverans
Miljövänligt och smart
Digitala fiskekort är miljövänliga och sparar på papper och resor.
Anslut er förening utan kostnad
Är er förening intresserad av att ansluta sig? Kontakta oss!

Fiskekort online

iFiske är Sveriges ledande portal för digitala fiskekort. Hos oss hittar du fiskekort i de flesta av Sveriges största och populäraste fiskevatten.

Köp enkelt fiskekortet online, dygnet runt - året runt. Betala med Swish, faktura, bankdosa, SMS eller kort. Kortet skickas elektroniskt till dig som SMS och via email. Ingen bindning, inget medlemskap krävs och inga dolda avgifter - dessutom sparar du på miljön!

På hemsidan kan du söka efter fiskevatten, se kartor, fiskerapporter och läsa mer om fiskarter, metoder, mm. All information finns också tillgänglig i vår populära app för iPhone/iPad och Android-telefoner.

Köp fiskekort     Se karta

636800
Utfärdade fiskekort
90500
Fiskerapporter
737
Fiskeområden

Senaste fiskerapporterna

Benjamin Björk, 20-01-22
Hjälmsjön Pinnån
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 Pinnån
 • 1 st Gädda  på 0.1 kg.  (  Återutsatt!)
Tim Berglund, 19-05-19
Norra Nyköpingsån
 Fiskemetod:Mete
 Bästa bete:Levande fisk
 • 1 st Gös  på 0.0 kg.  "Okänd vikt"   (  Återutsatt!)
Glenn Olsson, 20-01-21
Råbelövssjön
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Wobbler mellan (11-20 cm)
 • 1 st Gädda  på 1.2 kg.  (  Återutsatt!)
Visa fler rapporter!

Nyanslutna fiskevatten

  • Ulvstorpasjön - (01-20) Ulvstorpasjön är en sportfiskesjö som drivs av Ulvstorpssektionen som ingår i Jönköpings sportfiskeklubb. Ulvstorpssjön ligger väster om Jönköping ca 5 km från centrum och ligger längs vägen till Axamo flygplats vid Ulvstorpsgård. Ulvstorpasjön är en sjö med inplanterad regnbågslax och öring.
  • Nedre Bäveån - (01-15) Bäveåns ligger i det natursköna Uddevalla på västkusten. Det vattendrag som rinner genom centrala Uddevalla och har sitt utlopp i Uddevallas hamn. Bäveån är ett vattendrag med många intressanta miljöer.
  • Norra Anundsjöån, Agnsjön m fl vatten - (01-10) Varierande vatten. Strömmande vatten och mer än ett 30-tal sjöar och tjärnar. Populäraste fisket är efter: röding, abborre, gädda, regnbåge, öring och harr.
  • Stora Lövsjön, Gärdsjön m fl sjöar - (01-08) Området består av ett tiotal skogssjöar och tjärn i nordöstra Vättlefjäll där abborre är dominerande art. Områdets största sjö är Stora Lövsjön på ca. 84 hektar. Sjön har ett fint abborrebestånd med för området storväxt abborre. Området har även ett självreproducerande bestånd av öring.
  • Åländern m fl vatten - (01-03) Åländerns fiskevårdsområde består av sjön Åländern, Axsjön, Vån, Övre Högsjön och Nedre Högsjön.
  • Renoträsket - (12-20) Renoträsket är en vackert belägen sjö i norra delen av Bodens kommun där det har bedrivits fiskevård sedan 1950- talet. Det är en medelstor sjö med rent och klart vatten. I närheten av sjön finns iordningställda eldplatser. Det är lätt att medta egen båt för sjösättning.
  • Vanån, Västerdalälven, Van m fl vatten - (12-18) Järna fiskevårdsområde täcker 40-talet vatten i Vansbro kommun. För lista på samtliga vatten se bilaga "Fiskevatten".
  • Trosaån - (12-15) Välkommen att fiska i vackra Trosaån! Fiskesträckan är ca 8 km lång och erbjuder möjligheter till att meta, kasta fluga, spinnspö m. m. I Trosaån finns drygt 20 olika fiskearter, med möjlighet att fånga havsöring, som kronan på verket.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se