Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Välkommen till iFiske!
Här hittar du fiskekort till tusentals vatten över hela Sverige.
Sök fiskevatten och köp fiskekort
Betala online och få fiskekortet via SMS, ePost och app.
Enklare fiskekort!
Alltid öppet, flera betalningsalternativ, direkt leverans
Miljövänligt och smart
Digitala fiskekort är miljövänliga och sparar på papper och resor.
Anslut er förening utan kostnad
Är er förening intresserad av att ansluta sig? Kontakta oss!

Fiskekort online

iFiske är Sveriges ledande portal för digitala fiskekort. Hos oss hittar du fiskekort i de flesta av Sveriges största och populäraste fiskevatten.

Köp enkelt fiskekortet online, dygnet runt - året runt. Betala med Swish, faktura, bankdosa, SMS eller kort. Kortet skickas elektroniskt till dig via email och till vår app, med möjlighet att även få en SMS-avisering som tillval. Ingen bindning, inget medlemskap krävs och inga dolda avgifter - dessutom sparar du på miljön!

På hemsidan kan du söka efter fiskevatten, se kartor, fiskerapporter och läsa mer om fiskarter, metoder, mm. All information finns också tillgänglig i vår populära app för iPhone/iPad och Android-telefoner.

Köp fiskekort     Se karta

948800
Utfärdade fiskekort
158100
Fiskerapporter
836
Fiskeområden

Senaste fiskerapporterna

Andreas Ståhl, 20-09-21
 Stora Abborrtjärn, Lilla Abborrtjärn
 Fiskemetod:Mete
 Bästa bete:Konstgjort / Powerbait / Gulp
 Abborrstjärn
 • 1 st Regnbåge  på 3.8 kg.
Kurosh Taeby, 20-09-21
 Drängsjön
 Fiskemetod:Trolling
 Drängsjö
 • 1 st Regnbåge  på 1.8 kg.
Mikael Svensson, 20-09-21
 Rönne å och Bäljane å (Klippan)
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 Rönne å
 • 7 st Abborre  på totalt 0.1 kg, Snittvikt 0.01 kg.  "Små men kämpade bra"   (  Återutsatt!)
Visa fler rapporter!

Nyanslutna fiskevatten

 • Wyrd Fly Fishing

  Wyrd P&T - (09-21) Wyrd P&T ligger mellan Emmaljunga och Vittsjö i en fantastisk natur. 1,4km sakta rinnande vatten med en vacker sjö, perfekt för torrfluga och nymf. Naturen gör sig väl påmind och träd och buskar är nära då vattnet slingrar sig fram i skogsmiljö.  Vattnet passar för klass 3-5.
 • Sötåsasjöns FVOF

  Sötåsasjön - (09-14) Sötåsasjön är en sjö med klart vatten och är omgiven av skog och betesmark och ligger i ett naturskönt område, i ett Natura 2000-område. Det finns mest abborre och gädda och den lämpar sig väl för vinterfiske.
 • Tjörnarpssjöns FVOF

  Tjörnarpssjön - (09-11) Tjörnarpssjön ligger mitt i Skåne, här kan man fiska efter gädda, gös, abborre, mört, sarv, björkna, braxen, stor ruda och sutare. Det finns ett antal bryggor att fiska från, men det bästa fisket görs från båt.
 • Granns FVOF

  Grann m fl vatten - (09-03) Grann, som betyder vacker på dalsländska, är känd för sina vackra omgivningar. Fiskevårdsområdet ligger i ett småkuperat skogslandskap och i området finns även Braxentjärn och Edstjärn.
 • Dragans FVOF

  Ströms Vattudal, Ögelströmmen, Gärdviken m fl vatten - (09-02) Välkommen till Dragans FVOF! Dragans FVO ligger i övre delen av Ströms Vattudal, i norra delen av Jämtland. Här bjuds du på storslagen natur i Sveriges björntätaste område.
 • Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg

  Nossan - (09-02) Till STVs mer avlägsna hemmavatten hör Nossan. Nossan, en näringsrik, relativt grumlig slättå, som ringlar sig fram genom ett vackert öppet jordbrukslandskap. Fiske tillåtet på sträckan Tengene ned till mynningen i Vänerviken Dettern.
 Din varukorg är tom.